Safkasankarit-yrityskerho starttaa 6.3.2018

6.3.2018Safkasankarit-yrityskerhossa leivotaan, kokataan ja kannustetaan yritteliäisyyteen

Konneveden 4H -yhdistyksen Safkasankarit-yrityskerho starttaa tiistaina 6.3.2018 nuorisotalo Kukkulalla klo 15-17. Safkasankarit-yrityskerho on tarkoitettu 5-6 -luokkalaisille. Hinta jäsenille 0€, ei-jäsenille 35€. Kerhoon otetaan mukaan 10 safkasankaria ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen avautuu 12.2.2018. ilmoittaudu mukaan tästä.

Safkasankarit on yrityskerho, jonka herkullisena aiheena on ruoka. 4H täyttää 2018 mahtavat 90 vuotta. Juhlavuonna lapset saavat tehtäväksi suunnitella ja leipoa 4H-juhlaleivoksen ja järjestää paikallisia leivosjuhlia.

Safkasankarit-kerhon tavoitteena on herättää lasten kiinnostus yrittäjyyttä kohtaan. Tehtävien kautta opitaan yrittäjyyteen liittyviä perustaitoja kuten tuotteiden ideointia, valmistusta, kehittämistä, hinnoittelua, markkinointia ja myyntiä.

Aluksi kerhoissa pohditaan, millainen juhla- tai nimikkoleivos 4H:lle sopii. Kerhon tehtävissä annetaan vinkkejä ja ideoita aina tuttujen reseptien tuunaamisesta leivosten koristeluun.

Menestynyt yrittäjä kehittää tuotteitaan jatkuvasti. Hän osaa laskea omalle työlleen ja tuotteilleen oikean hinnan, joka pitää yrityksen pyörät pyörimässä. Kerhokausi päättyy myyntitilaisuuden tai juhlan järjestämiseen, jossa myytävänä tuotteena ovat lasten ideoimat, kehittämät ja valmistamat leivokset.

Ohjaajana Sari Kämäräinen