YEP!-hanke

YEP!-hanke toimii Konnevedellä

 

YEP! – hanke (Yhdessä Enemmän ja Paremmin) on Konneveden 4H-yhdistyksen Leader-rahoitteinen kehittämishanke, joka on osa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2014-2020. Hanke kestää keväästä 2016 aina elokuulle 2018 saakka.


Hankkeen tavoitteena on edistää nuorten hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja pienryhmätyöskentelyn, työpajojen ja uusien asioiden kokeilemisen kautta. Hankkeen tavoitteena on myös parantaa Konneveden työllisyysmahdollisuuksia nuorten näkökulmasta tutustumalla paikalliseen yritystoimintaan ja – mahdollisuuksiin. Nuorten kanssa työskentelevien verkoston kehittäminen, kurssien järjestäminen ja materiaalipankin kerääminen ovat myös YEP! - hankkeen tavoitteita. Lisäksi hankkeella kehitetään Etelä-Konneveden kansallispuiston tunnettavuutta paikkakunnalla järjestäen retkiä ja tapahtumia puistossa. Samalla hanke tukee myös paikkakunnan matkailun kehittämistä.

 

YEP! - hanke on yleishyödyllinen kehittämishanke, jonka toiminnot kehittävät Konneveden alueen yrittäjyyttä ja yhteisöllisyyttä. Hanke on hyvin paikallislähtöinen, mikä ilmenee nuorille räätälöidyistä toiminnoista, yhteistyöstä paikallisten toimijoiden kanssa sekä kansallispuiston hyödyntämisestä hankkeessa.


Hankkeen hanketyöntekijä Sari Kämäräisen vastuulla on hankkeen kokonaiskoordinointi. 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Heli Jääskeläinen toimii hankkeen projektipäällikkönä.

 

YEP! - hankkeessa tapahtuu

 

Ruokaklubi 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille 20.9. alkaen 

Syyslomaretki Matkukseen 16.10. 

Knitting night & askarteluilta 19.10.

 

 

Lisätietoja:

 

Sari Kämäräinen


YEP!-hanke

puh: 040 170 4473

e-mail: yep@4h.fi