Kerhot ja leirit

4H-järjestöllä on toiminnan vastuuvakuutus sekä 4H-tapahtumia koskeva tapaturmavakuutus nuorille, jotka ovat 4H-yhdistysten jäseniä. Vakuutus on voimassa kaikissa 4H-tapahtumissa ja 4H-kerhoissa sekä välittömillä matkoilla tilaisuuden ja kodin välillä.

Konneveden 4H:n, Konneveden kunnan, Konneveden seurakunnan ja Konneveden Urheilijoiden yhteisen kerhokalenterin löydät täältä.

 

 

Kerhot ovat keskeinen osa 4H-nuorisotyötä. Kerhoissa opitaan sosiaalisia taitoja ja monia käytännön taitoja. Tekemällä oppiminen ja yhdessä toimiminen ovat 4H-kerhojen keskeisiä toimintatapoja.

Konnevedellä kerhotoimintaa on laajasti ja 4H tekee tiivistä yhteistyötä Konneveden kunnan vapaa-aikatoimen kanssa myös kerhoasioissa. Kerhoja ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat!

 

 

Konneveden 4H:n kerhot lukuvuonna 2017-2018:

 

Kerhot aloittavat kevätkauden toimintansa viikolla 2. Iloista kerhoilua! Huomioithan, että kerhoaikatauluihin on tullut muutoksia syksyn kerhokalenterin julkaisun jälkeen!

 

Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu Google-kyselyn kautta. Pääset ilmoittautumiseen tästä.

 

Maanantai

Istunmäen 4H-kerho

klo 13:00-14:30 alakoululaisille joka toinen maanantai Istunmäen koululla. Joka toinen maanantai koululla kokoontuu koulun kerho. Ohjaajana Heli Jääskeläinen.

Lapunmäen 4H-kerho 

klo 15:00-16:30 alakoululaisille joka maanantai Nuorisotalo Kukkulalla. Luvassa pihapelejä ja -leikkejä, kokkailua, piirtämistä, askartelua, ja kaikkea muuta mukavaa! Ohjaajina toimivat Hanna Vetikko ja Erika Pihtola. Mukaan mahtuu 12 kerholaista.

Salibandykerho

klo 15:00-16:30 yläkoululaisille joka maanantai Lapunmäen palloilusalissa. Ohjaajina toimivat Miska Viik ja Jesperi Koskinen

Sirkkamäen 4H-kerho

klo 17:00-18:30 alakoululaisille joka maanantai Sirkkamäen kylätalolla (entinen koulu). Kerhossa kaikenlaista puuhastelua askarteluista leikkeihin ja muuhun mukavaan! Ohjaajana toimii Vilja Pynnönen.

Hytölän liikuntakerho

klo 17:30-19:00 alakoululaisille parittomien viikkojen maanantaisin Hytölän koululla. Kerhossa pelataan erilaisia pelejä ja tutustutaan urheilulajeihin. Ohjaajina toimivat Tyyne Jääskä ja Emmi Korhonen

 

Tiistai

       Hänniskylän 4H-kerho

klo 17.30-19.00 alakoululaisille parillisten viikkojen tiistaisin Hytölän koululla. Luvassa monipuolista tekemistä, muun muassa leikkejä, pelejä ja askarteluja! Ohjaajana toimii Tyyne Jääskä. Mukaan mahtuu 20 kerholaista. 

 

 

Torstai

Heppakerho

klo 17:00-18:30 alakoululaisille ja alle kouluikäisille parittomien viikkojen torstaisin Poni-Ilolan tallilla. Heppakerhossa tutustutaan tallielämään poniajelun ja ratsastuksen, sekä ponien hoidon ja erilasten leikkien kautta. Ohjaajina toimivat Riina Honkonen ja Ella-Saara Liimatainen. Ryhmään mahtuu 30 kerholaista.

 

 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin!

Retki Linnanmäelle keväällä 2011
N0 H8 - youth exchange