Kerhot ja leirit

4H-järjestöllä on toiminnan vastuuvakuutus sekä 4H-tapahtumia koskeva tapaturmavakuutus nuorille, jotka ovat 4H-yhdistysten jäseniä.

4H-jäsenen vakuutus on voimassa kaikissa 4H-tapahtumissa ja 4H-kerhoissa sekä välittömillä matkoilla tilaisuuden ja kodin välillä.

 

Kerhot ovat keskeinen osa 4H-nuorisotyötä. Kerhoissa opitaan sosiaalisia taitoja ja monia käytännön taitoja. Tekemällä oppiminen ja yhdessä toimiminen ovat 4H-kerhojen keskeisiä toimintatapoja.

Konnevedellä kerhotoimintaa on laajasti ja 4H tekee tiivistä yhteistyötä Konneveden kunnan vapaa-aikatoimen kanssa myös kerhoasioissa. Kerhoja ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat!

 

 

Konneveden 4H:n kerhot lukuvuonna 2018-2019:

 

Kerhot aloittavat kevätkauden toimintansa viikolla 37 eli 10.9.2018 alkaen. Iloista kerhoilua! Huomioithan, että kerhoaikatauluihin voi tulla vielä muutoksia!

 

Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu Google-kyselyn kautta. Pääset ilmoittautumiseen tästä.

Olemme tarkkoja tietosuojasta. Erilliseen tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tämän sivun alalaidan pdf-tiedostosta.

 

MAANANTAI

 

Kokkikerho 4-6.luokkalaisille

klo 15.00-16.30 joka maanantai Lapunmäen koulun kotitalousluokassa. Ohjaajina Emmi Korhonen ja Essi Valkeinen.

 

Sirkkamäen 4H-kerho

klo 17:00-18:30 alakoululaisille joka maanantai Sirkkamäen kylätalolla (entinen koulu). Kerhossa kaikenlaista puuhastelua askarteluista leikkeihin ja muuhun mukavaan! Ohjaajana toimii Vilja Pynnönen.

 

TIISTAI

 

Hytölän 4H-kerho

klo 17.30-19.00 alakoululaisille parillisten viikkojen tiistaisin Hytölän koululla. Luvassa monipuolista tekemistä, muun muassa leikkejä, pelejä ja askarteluja! Ohjaajina toimii Juho Jääskä, Toini Jääskä ja Essi Valkeinen.

 

KESKIVIIKKO

 

Liikkakerho 3-4.luokkalaisille

klo 15.00-16.30 joka keskiviikko Lapunmäen koulun palloilusalissa. Ohjaajina toimii Aada Kangas ja Saga Koskinen.

 

Kansainvälinen klubi +13-vuotiaille 

klo 15:00-16:30 yläkoululaisille ja lukiolaisille joka maanantai Lapunmäen koulun mediateekissa. Tutustutaan erilaisiin kansainvälistymismahdollisuuksiin ja opitaan uutta! Ohjaajina Erika Pihtola ja Emmi Vetikko.

 

TORSTAI

 

Heppakerho

klo 17:00-18:30 alakoululaisille ja alle kouluikäisille parittomien viikkojen torstaisin Poni-Ilolan tallilla. Heppakerhossa tutustutaan tallielämään poniajelun ja ratsastuksen, sekä ponien hoidon ja erilasten leikkien kautta. Ohjaajina toimivat Riina Honkonen ja Piia Huttunen. Ryhmään mahtuu 30 kerholaista.

 

Hytölän 4H-kerho

klo 17.30-19.00 alakoululaisille parittomien viikkojen torstaisin Hytölän koululla. Luvassa monipuolista tekemistä, muun muassa leikkejä, pelejä ja askarteluja! Ohjaajina toimii Juho Jääskä, Toini Jääskä ja Essi Valkeinen.

 

 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin!

Retki Linnanmäelle keväällä 2011
N0 H8 - youth exchange