Kerhot ja leirit

4H-järjestöllä on toiminnan vastuuvakuutus sekä 4H-tapahtumia koskeva tapaturmavakuutus nuorille, jotka ovat 4H-yhdistysten jäseniä.

4H-jäsenen vakuutus on voimassa kaikissa 4H-tapahtumissa ja 4H-kerhoissa sekä välittömillä matkoilla tilaisuuden ja kodin välillä.

 

Kaikki 4H-kerhot ovat 4H-jäsenille ilmaisia osallistumismaksultaan!

Ei-jäseniltä kerhomaksu on 35 € / osallistuja / kerho.

 

Kokkikerhoissa on syksystä 2019 alkaen käytössä tarvikemaksu, jonka suuruus on

20 € / lukuvuosi

(10 € syksyllä, 10 € keväällä per osallistuja).

 

Heppakerhossa peritään tallivuokra

40 € / lukuvuosi (4H-jäsenille 30 € / lukuvuosi).

Tallivuokra maksetaan suoraan Poni-Ilolan poniravikoululle

20 € syksyllä, 20 € keväällä per osallistuja.

4H-jäsenille 15 € syksyllä, 15 € keväällä per osallistuja.

 

Peruskerhoistamme emme peri tarvikemaksuja.

 

Voit liittyä 4H-jäseneksi täälläJäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 35 € ja kaikilta samaan talouteen kuuluvilta yhteensä 70 € vuodessa. Voit tutustua jäsenyyteen tarkemmin täällä. Jäsenyys on voimassa aina ajalla 1.9.-31.8.

 

Kerhot ovat keskeinen osa 4H-nuorisotyötä. Kerhoissa opitaan sosiaalisia taitoja ja monia käytännön taitoja. Tekemällä oppiminen ja yhdessä toimiminen ovat 4H-kerhojen keskeisiä toimintatapoja.

4H-järjestöllä on toiminnan vastuuvakuutus sekä 4H-tapahtumia koskeva tapaturmavakuutus nuorisojäsenille. Tapaturmavakuutus koskee myös kerhonohjaajia. Aikuisohjaajien tapaturmavakuutus vastaa nuorison tapaturmavakuutusta korvaussummiltaan ja -ehdoiltaan. Vakuutus on voimassa 4H-tilaisuuksissa sekä välittömillä matkoilla kodin ja harrastepaikan välillä. Järjestöllä ei ole keskitettyjä omaisuusvakuutuksia.

Tapaturmavakuutus koskee jäseniä valvotuissa 4H-toiminnan tilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä näihin liittyvillä kotimaan ja ulkomaan matkoilla (ei ole kuitenkaan matkavakuutuksen laajuinen). Tilaisuuden tulee olla 4H:n järjestämä tai osallistumisen tilaisuuteen tulee tapahtua 4H:n ryhmänä.

Tilaisuuden valvojana voi olla toiminnanjohtaja, aikuisohjaaja tai kerhonohjaaja. Valvojan ei tarvitse olla täysi-ikäinen eikä muutakaan ikärajaa ole. Vakuutus korvaa henkilövahinkoja.

Esimerkkejä siitä mitä järjestön vakuutukset korvaavat tai ei korvaa:

  • Kerholaisen nimeä ei löydy yhdistyksen jäsenluettelosta. Tapaturmavakuutus ei ole voimassa.
  • Kerholainen ei tottele ohjaajaa ja loukkaa itsensä. Järjestön tapaturmavakuutus korvaa jäsenten henkilövahingot 4H-tapahtumissa.
  • Kerholainen kaatuu hippaleikissä ja uudet housut menevät rikki. Järjestöllä ei ole vakuutusta joka korvaisi revenneitä housuja eikä yhdistyksellä ei ole korvausvastuuta. Kerholaisen perheen kotivakuutus saattaa korvata esinevahingon.
  • Aikuisohjaaja kuljettaa kerholaisia kotiin omalla autollaan ja tapahtuu onnettomuus. Liikennevakuutus korvaa henkilövahingot.
  • Kerholaisen kännykkä varastetaan kerhon aikana. Yhdistyksellä ei ole korvausvastuuta eikä vakuutusta joka korvaisi. Jos asia ei selviä, vanhemmat tekevät rikosilmoituksen poliisille. Tällöin korvausta voi hakea kerholaisen vanhempien kotivakuutuksesta.

Konnevedellä kerhotoimintaa on laajasti ja 4H tekee tiivistä yhteistyötä Konneveden kunnan vapaa-aikatoimen kanssa myös kerhoasioissa. Kerhoja ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat!

 

 

Konneveden 4H:n kerhot lukuvuonna 2019-2020:

 

Kerhot aloittavat kevätkauden toimintansa syyskuussa. Kerhokalenteri päivittyy tälle sivustolle elokuun lopussa. Iloista kerhoilua!

 

Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu Google-kyselyn kautta.

Olemme tarkkoja tietosuojasta. Erilliseen tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan tämän sivun alalaidan pdf-tiedostosta.

 

MAANANTAI

 

 

 

TIISTAI

 

 

 

KESKIVIIKKO

 

 

 

TORSTAI

 

 

 

PERJANTAI

 

 

 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin!

Retki Linnanmäelle keväällä 2011
N0 H8 - youth exchange