Hygieniapassikurssi

Huom! Uusi päivämäärä

Hygieniapassia tarvitaan nykyisin monilla eri aloilla: harjoittelu- ja työpaikoissa, jopa kesätöissä. Hygieniapassin tarkoitus on varmistaa työntekijöiden perustiedot hygieniasta. Suoritettava hygieniapassi on Elintarvikeviraston hyväksymä.

Ryhmän koko rajataan koronaohjeistuksen mukaan. Esim. klo 9-12 (max. 9 osall.) ja tarvittaessa toinen ryhmä klo 13-16 (max. 9 osall.).

Testin hyväksytyksi suorittaneet saavat hygieniapassin ja todistuksen.

Kouluttajana toimii hygieniapassikouluttaja Riitta-Liisa Göös.

Ota mukaasi henkilöllisyystodistus. HUOM! Henkilöllisyystodistus tulee olla voimassa oleva viranomaisen (poliisin) myöntämä henkilökortti, passi tai ajokortti (myös mopokortti).

Jos elintarvikeasiat eivät ole entuudestaan tuttuja, kannattaa ennen kurssia käydä tutustumassa materiaaleihin:

Lupa kokata

Ruokavirasto

Hygieniaosaaminen selkokielellä

Mallitesti

Ilmoittautuminen on sitova.