4H-Tuotteet

Järjestötuotteet

 

4H-järjestön omat Poweria t-paidat ovat myynnissä yhdistyksemme toimistolla hintaan 13,00 €. Sukkia ja heijastimia 4H:n painatuksille löytyy myös!

Tule ja hae omasi!


 

Pilkkoset

 

Yhdistyksemme myy varainhankintana Pilkkoset -tuotteita. Jos haluat tutustua ja tilata tuotteita yhdistyksemme toimistolta löydät esitteitä tai voit seikkailla myös Pilkkosten sivuilla, josta löytyy myös kaikki tuotteet. Jokaisesta ostamastasi tuotteesta jää hieman rahaa myös yhdistyksellemme.

Tutusta ja tilaa siis yhdistyksemme kautta. Se on helppoa ja nopeaa! Pilkkosten sivuille pääset tästä.


Konneveden 4H-yhdistyksen kannatustuotteet

 

Myymme varainhankintana syksyllä 2017 Konneveden 4H-yhdistyksen huppareita, t-paitoja ja kangaskasseja. Teemme näistä tuotteista yhteistilauksen marraskuun lopussa, joten varastolla meillä ei näitä ole! Tilaa itsellesi siis uniikki tuote ja tue samalla konnevetistä nuorisotyötä!

 

Toimistollamme on muutamia kokeilukappaleita tuotteista ja lisäksi huppari, josta painatuksen näkee kokonaisuudessaan. Tämän sivun alalaidasta löydät valmistajan kokotaulukot ja lisätiedot tuotteista. Tilaa tuotteesi 24.11.2017 mennessä olemalla yhteydessä 4H-toimistolle. Kysy lisää tuotteista 4H-toimistolta! Puhelimitse 0408466135 tai sähköpostitse konnevesi@4h.fi.


 
HUPPARI


40 € / jäsenhinta
45 € / ei-jäsen

Painatuksena 4H-logo vasemmassa rinnassa, jonka alla teksti Konnevesi. Lisäksi selässä teksti ”Learning by doing. That’s the way we do it!”

 

Mallina Fruit of the Loomin PREMIUM HOODED SWEAT JACKET. Miesten ja naisten mallit saatavissa.


 
T-PAITA


15 € / jäsenhinta
18 € / ei-jäsen

Painatuksena 4H-logo vasemmassa rinnassa, jonka alla teksti Konnevesi. Lisäksi selässä teksti ”Learning by doing. That’s the way we do it!”

 

Mallina ROLY - BEAGLE miehille ja SOFSPUN® T LADY-FIT naisille.


 
KANGASKASSI


10 € / jäsenhinta
12 € / ei-jäsen

Väriltään musta. Painatuksena toisella puolella Konneveden 4H-yhdistys –logo ja toisella puolella teksti ”Learning by doing. That’s the way we do it!”
 


Rintanappikone

 

Haluatko tehdä lahjaksi, omaksi iloksi tai yrityksellesi hienot rintanapit. Konneveden 4H-yhdistys vuokraa edullisesti rintanappikonetta sekä aihioita muovikalvoineen yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Hinta: aihio ja koneen vuokra 0,50 € / tehty rintanappi

 

Soita ja kysy lisää!