Palkitut nuoret

Vuosikokouksessa palkitut.

Konneveden 4H-yhdistyksen vuosikokouksessa ma 23.4.2018 palkittiin pitkä liuta aktiivisia lapsia ja nuoria vuodelta 2017.

Onnea vielä kerran teille kaikille, olette äärimmäisen tärkeitä! Oli suuri ilo olla ojentamassa kunniakirjat ja palkinnot tälle joukolle!

 

Vuoden 4H-nuori: Erika Pihtola

 • Erika on aktiivisesti mukana 4H-toiminnassa kerhonohjaajana, Duunarina sekä 4H-yrittäjänä. Lisäksi hän on ollut mukana suunnittelemassa kahta nuorisovaihtoa Konnevedellä ja Tanskassa. Erikaa ei tarvitse houkutella mukaan – hän on aina valmis tarttumaan toimeen!

Vuoden 4H-yrittäjä: Riina Honkonen

 • Riina perusti 4H-yrityksensä Riinan kotiapu vuonna 2017. Yrityksen toiminta on vakiintunut ja Riina on saanut positiivista palautetta tekemästään työstä. Lisäksi Riina toimii kerhonohjaajana Heppakerhossa.

Vuoden Duunari: Hanna Vetikko

 • Hanna on toiminut Duunarina vuodesta 2016. Hän on toiminut Duunarina esimerkillisesti ja palaute asiakkailta on aina ollut positiivista. On ollut ihailtavaa nähdä, miten asiallisesti Hanna hoitaa työhönsä liittyvät asiat. Tuntilistat palautuvat toimistolle ajallaan! Kuluvana vuonna Hanna on saanut myös innostettua uusia nuoria mukaan Duunaritoimintaan.

Vuoden Kerhonohjaaja: Ella-Saara Liimatainen

 • Ella-Saara toimii kerhonohjaajana Heppakerhossa. Hän huomioi ohjaustyössään lapset ja heidän tarpeensa. Hänen kerhonohjaustyylinsä on innostava mutta asiallinen. Ella-Saara pääsee kerhonohjaajana hyödyntämään osaamistaan hevosharrastuksen parissa.

 

Kunniakirja – Maaherra Eino Paloveden 4H-stipendi: Ronja Jämsen

 • Ronja on toiminut 4H-yrittäjänä vuodesta 2016 yrityksessään RomppuPomppu, jonka kautta hän tarjoaa kahvakuulaohjausta ja –valmennusta. Sivutoimisesti Ronjan 4H-yritys myy käsintehtyjä neuleita. Viime vuosien aikana Ronja on osallistunut aktiivisesti paikalliseen 4H-toimintaan myös vapaaehtoistyön merkeissä. Hän on ollut markkinoimassa 4H-yritystoimintaa aktiivisena yrittäjänä ja lisäksi hän on ohjannut YEP!-hankkeen toteuttamaa yläasteikäisten tyttöjen iltapäiväryhmää.

Hallituksen jäsen: Marko Hintikka

 • Marko on toiminut Konneveden 4H-yhdistys ry:n hallituksessa 3 x 3 –vuotiskaudet eli vuodesta 2009 saakka. Hallituskausille on mahtunut monenlaista 4H-toimintaa ja lukuisa määrä hallituksen kokouksia. Kiitos Marko!

 

Palkittavat kerholaiset, Konneveden kunta

 

After School-kerho: Heikki Hänninen

 • Heikki on kerhossa aktiivinen ja myönteinen. Hän on toisia kohtaan kannustava ja kohtelias.

Hytölän bändikerho: Oskari Lahti

 • Oskari on sitoutunut, taitava ja erittäin yhteistyökykyinen kerholainen.

Hytölän kokkikerho: Minna Maukonen

 • Minna hoitaa kerhossa hommat positiivisella fiiliksellä yhteistyössä kaikkien kerholaisten kanssa. Hän on myös tunnollinen ja tarkka ja lisäksi hän on innokas maistamaan uusia makuja.

Ilmaisutaitokerho: Aino Leppänen

 • Aino on käynyt aktiivisesti kerhossa ja oppinut tekemään monipuolisesti ilmaisutaidon harjoituksia kuten liikekielisiä tarinoita ja improvisaatiota.

 

Palkittavat 4H-kerholaiset

 

Heppakerho: Sinna Tiusanen

 • Sinna on aktiivinen kerholainen ja osallistuu reippaasti kaikkeen. Hän huomioi muut kerholaiset omassa toiminnassaan ja jakaa iloista mieltä ympärilleen.

Hytölän liikuntakerho: Toini Jääskä

 • Toini on ahkera kerholainen, joka auttaa ohjaajia ja tsemppaa muita kerholaisia.

Hänniskylän 4H-kerho: Ella Valkeinen

 • Ella on aktiivinen ja hän osallistuu innolla eri leikkeihin ja muihin puuhiin. Hän on reilu kaikille kerholaisille.

Istunmäen 4H-kerho: Vertti Salonen

 • Vertti on reipas kerholainen, joka avustaa tarvittaessa myös ohjaajaa. Hän huomioi toiminnassaan myös muut kerholaiset eikä hän pelkää antaa palautetta!

Lapunmäen kokkikerho: Riina Vainio

 • Riina on oma-aloitteinen kerholainen, joka ei epäröinyt tarttua toimeen. Hän auttaa myös muita kerholaisia ilman erillistä kehoitusta.

Lapunmäen 4H-kerho: Siiri Väisänen

 • Siiri on kiltti ja reilu kerholainen, joka kunnioittaa sekä muita kerholaisia että ohjaajia. Hän kannustaa muita kerholaisia omalla esimerkillään. Siiri on aina iloinen kerhoon tullessaan!​

Sirkkamäen 4H-kerho: Iiris Syrjälä ja Viola Pynnönen

 • Sirkkamäen kerhosta palkitaan kaksi kerholaista, koska he ovat yhtä kuin Sirkkamäen kerho. Vähäisestä osallistujamäärästä huolimatta Iiris ja Viola ovat saaneet yhdessä ohjaaja-Viljan kanssa monipuolisen kerhon aikaan. Iiriksen ja Violan asenne kerhotoimintaa kohtaan on esimerkillistä!

Sählykerho: Matias Savolainen

 • Matias on ollut aktiivisesti paikalla Sählykerhossa ja hänen käytöksensä on ollut asiallista ja pelikaverit huomioivaa.

 

 

Vuoden kerho Konnevedellä

Sirkkamäen 4H-kerho

 • Sirkkamäen 4H-kerhossa on vähäisestä osallistujamäärästä huolimatta otettu kaikki ilo irti kerhotoiminnasta ja sen mahdollisuuksista.
 • Toiminta on monipuolista: TOP-tehtäviä, lenkkeilyä, sieniretkiä, parkouria, leivontaa, escape room eli pakohuone, pelejä sisällä ja ulkona, tanssia…
 • Kerholaisilla on ollut kerhossa hauskaa, toiminta on kerholaislähtöistä ja ohjaaja Vilja Pynnönen on hoitanut kerhonohjaajan tehtäväänsä esimerkillisesti.

 

 

Vuoden yhteistyökumppani

 

Mieron papu ja pidot

 • Mieron papu ja pidot -kahvilan kanssa yhteistyön suunnittelu on ollut saumatonta ja ideoita on lennellyt puolin ja toisin. Yhteistyön keinoin olemme saaneet tuotua Konnevedelle uutta kahvilakulttuuria ja erilaisia teemailtoja. Yhteistyömme avulla olemme saaneet molemmat uusia ihmisiä tutustumaan toimintoihimme. Ennen kaikkea meillä on ollut hymy huulilla suunnitellessamme erilaisia tempauksia. Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2018!