Duunaripalvelu

Vanhuspalvelun nuoret auttavat ikäihmisiä erilaisissa kodin askareissa.
Kahvitus tiedossa? Kysy Duunaripalvelua avuksi!

4H työllistää nuoria

 

Konneveden 4H-yhdistys työllistää vuosittain noin 90 nuorta erilaisiin työtehtäviin niin yrityksiin kuin kotitalouksiin. Nuorten työtehtäviä ovat olleet mm. vanhusten auttaminen siivoustehtävissä, lasten- ja eläinten hoito, hautojen hoito, erilaisten kahvitusten järjestäminen sekä erilaiset pihatyöt.

Nuoret täyttävät asiakkaan luona tuntilistan tekemänsä työn jälkeen ja asiakas kuittaa allekirjoituksellaan tehdyt työsuoritukset.

Nuoret ovat työsuhteessa Konneveden 4H-yhdistykseen, joka hoitaa töiden välityksen lisäksi nuoren palkanmaksun työnantajavelvoitteineen sekä asiakkaiden laskutuksen. Nuorille maksetaan TESin mukaista palkkaa, joissa huomioidaan myös ilta- ja viikonloppulisät.

Nuoret ovat vakuutettuja työtehtävissään, joten asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan nuoren opastus työhön ja laskun maksaminen työsuorituksen jälkeen.

 

Meiltä saat myös kotitalousvähennyksen!

 

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä saat täältä.

Lisätietoa kotitalousvähennyksen ilmoittamisesta verottajalle saat täältä.

 

Hinta asiakkaalle 1.1.2019 alkaen:
 

Arkena ma-pe: 20,00 € / h / nuori (sis. alv 24 %)

Viikonloppuisin la-su: 30,00€ / h / nuori (sis. alv. 24%)

Juhlapyhinä: 40,00€ / h / nuori (sis. alv. 24%)

 

+ Mahdolliset matkat verohallinnon kilometrikorvauksen mukaisesti työntekijän käyttämän ajoneuvon mukaisesti. Matkakorvauksiin lisätään erikseen alv. 24 %.

 

Minimilaskutus 1 h.

 

Hinnoittelun on hyväksynyt Konneveden 4H-yhdistyksen hallitus kokouksessaan 13.12.2018.

 

Huomioithan, että 4H-yritykset tarjoavat itsenäisesti vastaavia palveluita ja laskuttavat asiakasta itse.

 

Haudanhoitosopimus
 

1 hauta (sis. kesä- ja talvi-istutukset, kesäkauden kukkien kastelut, 2 krt / v kynttilöiden vieminen haudalle) 60,00 € ( sis. alv 24 %)

2 hautaa (sis. kesä- ja talvi-istutukset, kesäkauden kukkien kastelut, 2 krt / v kynttilöiden vieminen haudoille) 112,00 € ( sis. alv 24 %)

 

Lahjakortti

 

Yhdistyksestä saa tilattua lahjakortteja, joilla hoituu siivoukset, pihatyöt, lastenhoidot sun muut. Ilahduta perhettäsi tai isovanhempia tilaamalla vaikka joulusiivous Duunarinuorilta. Myös mahtava lahja tuttavalle!
 

Arkena ma-pe: 20,00 € / h / nuori (sis. alv 24 %)

Viikonloppuisin la-su: 30,00€ / h / nuori (sis. alv. 24%)

Juhlapyhinä: 40,00€ / h / nuori (sis. alv. 24%)Lahjakortin voi tilata halutessaan myös sähköisenä, jolloin lahjakorttia ei tarvitse noutaa Konnevedeltä. Lasku lähetetään tilaajalle Lahjakortin tilauksen jälkeen. Lahjakortin saaja sopii työntekopaikan sekä -ajankohdan yhdessä Konneveden 4H-yhdistyksen työntekijän kanssa.

Tilaa lahjakortti suoraan yhdistyksestä joko soittamalla tai sähköpostitse.

 

 

Yhteystiedot:

 

Konneveden 4H-yhdistys

puh. 040 8466 135

sähköposti: konnevesi(a)4h.fi

 

Konneveden 4H-yhdistyksen tietosuojaselosteen löydät alla olevasta tiedosto-osiosta PDF-muodossa.

 

 


 

 

Katsothan kohdasta Lapset ja Nuoret paikallisten nuorten omat 4H-yritykset, jotka myös tekevät erilaisia työkeikkoja! Voit tilata työkeikan suoraan heiltä.

 


 

 

Nuori, tahdotko mukaan Duunari-toimintaan?

 

Sinustako apu lapsiperheiden arkeen? Työ auringon alla, ulkona? Tuloksena silmiä hivelevät pihat. Työllisty sinäkin 4H:n kautta oikeisiin töihin! Voit työskennellä myös koulun ohessa. Ei hätää, vaikkei sinulle ole aiempaa työkokemusta, 4H-kurssit auttavat sinut alkuun.

 

Jos olet yli 14-vuotias, kurssit ja työnteko kiinnostaa sinua, olethan yhteydessä Konneveden 4H-yhdistykseen!

 

Voit myös perustaa oman 4H-Yrityksen ja tienata oman yrityksesi kautta tuohta omaan rahapussiisi. Lue lisää 4H-Yrityksestä täältä.

 

PDF-tiedostoTuntilista 2019.pdf (315 kB)
Duunarien tuntilista vuodelle 2019.
Tuntematon tiedostomuotoDuunarien matkalasku.xls (102 kB)
Excel-muotoinen matkalaskupohja. Tulosta tästä matkalaskupohja asiakaskeikkoja varten. Täytä toteutuneiden kilometrien mukaisesti ja palauta Konneveden 4H-yhdistyksen toimistolle tuntilistan yhteydessä.
PDF-tiedostoDuunarien matkalasku pdf.pdf (233 kB)
PDF-muotoinen matkalaskupohja. Tulosta tästä matkalaskupohja asiakaskeikkoja varten. Täytä toteutuneiden kilometrien mukaisesti ja palauta Konneveden 4H-yhdistyksen toimistolle tuntilistan yhteydessä.
PDF-tiedostoTietosuojaseloste, asiakas- ja markkinointirekisteri.pdf (30 kB)