Duunaripalvelu

Huomio! 4H-Duunaripalvelu on toistaiseksi tauolla.

Etsimme nuoria, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään Duunaripalvelussa! Jos olet yli 14-vuotias, kurssit ja työnteko kiinnostaa sinua, olethan yhteydessä 4H-toimistoon!

Nuoret auttavat ikäihmisiä erilaisissa kodin askareissa.
Kahvitus tiedossa? Kysy Duunaripalvelua avuksi!

4H työllistää nuoria

Konneveden 4H-yhdistys työllistää vuosittain noin 80 nuorta erilaisiin työtehtäviin niin yrityksiin kuin kotitalouksiin. Nuorten työtehtäviä ovat mm. auttaminen siivoustehtävissä, lasten- ja eläinten hoito, hautojen hoito, kahvitusten järjestäminen sekä pihatyöt.

Työntekijä täyttää yhdessä asiakkaan kanssa työtuntilistan, johon asiakas kuittaa allekirjoituksellaan tehdyt työsuoritukset.

Työntekijät ovat työsuhteessa Konneveden 4H-yhdistykseen, joka hoitaa työtehtävien välityksen lisäksi nuoren palkanmaksun työnantajavelvoitteineen sekä asiakkaiden laskutuksen. Työntekijöille maksetaan TES:n mukaista palkkaa. Työntekijät ovat vakuutettuja työtehtävissään, joten asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan nuoren opastus työhön ja laskun maksaminen työsuorituksen jälkeen.
 

Hinnat 1.11.2019 alkaen (sis. alv 24%):

Arkisin ma-la: 20,00 €/h/nuori
Sunnuntaisin tai juhlapyhinä: 40,00€/h/nuori

Lisäksi laskutetaan työntekijän matkakulut verohallinnon ohjeen mukaan 4H-toimipisteeltä + alv 24%. Työ tehdään klo 6-18 välillä ellei ole sovittu toisin. Minimilaskutus on 1h.

4H-Duunaripalvelu oikeuttaa verotuksessa kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennystä voi hakea kotitaloustyöstä, joka tapahtuu omassa kodissa, omien vanhempien tai appivanhempien kodissa tai vapaa-ajan asunnossa. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä saat täältä ja kotitalousvähennyksen ilmoittamisesta verottajalle saat täältä.
 

Haudanhoitosopimus

1 hauta (sis. kesä- ja talvi-istutukset, kesäkauden kukkien kastelut, 2 krt./v. kynttilöiden vieminen haudalle) 60,00€ (sis. alv 24%)
2 hautaa (sis. kesä- ja talvi-istutukset, kesäkauden kukkien kastelut, 2 krt./v. kynttilöiden vieminen haudoille) 112,00 € (sis. alv 24%)
 

Lahjakortti

Yhdistyksestä saa tilattua lahjakortteja, joilla hoituu siivoukset, pihatyöt, lastenhoidot ym. Ilahduta esimerkiksi perhettäsi tai isovanhempia tilaamalla vaikka joulusiivous Duunarinuorilta. 

Lahjakortin voi tilata halutessaan myös sähköisenä, jolloin lahjakorttia ei tarvitse noutaa Konnevedeltä. Lasku lähetetään tilaajalle lahjakortin tilauksen jälkeen. Lahjakortin saaja sopii työntekopaikan sekä -ajankohdan yhdessä Konneveden 4H-yhdistyksen työntekijän kanssa.

Tilaa lahjakortti suoraan yhdistyksestä joko soittamalla tai sähköpostitse.

Yhteydenotot:
Konneveden 4H-yhdistys / 040 8466 135 (ark. klo 9-15), konnevesi(at)4h.fi tai alla olevalla lomakkeella*.

*Tilaus on sitova. Peruuntuneista tilauksista perimme 15€:n peruutusmaksun.

Tutustu myös paikallisten nuorten 4H-yrityksiin, jotka tarjoavat useita erilaisia ja palveluita ja tuotteita! Voit tilata palvelun/tuotteen suoraan heiltä.