Jäsenet

4H-jäsenelle kerhotoimintamme on maksutonta (pois lukien Ponikerhon tallimaksu). Lisäksi jäsenenä saat tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikissa 4H-tilaisuuksissa ja välittömillä matkoilla kodin ja harrastepaikan välillä sekä alennuksia 4H:n järjestämiltä retkiltä, kursseilta ja leireiltä. Jäsenyyteen kuuluu 4H-jäsenetukortti, jolla saa alennuksia ja etuja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Liity jäseneksi täällä.

Huom! Olemme siirtyneet rullaavaan jäsenkauteen. Rullaavaa jäsenkautta sovelletaan kaikkiin uusiin jäseniin, jotka ovat liittyneet jäseniksi 7.1.2020 tai sen jälkeen. Rullaava jäsenkausi alkaa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kk jaksoissa. Esim. Henkilö liittyy jäseneksi tammikuussa 2020. Hänen jäsenkautensa alkaa 1.1.2020 ja päättyy 31.12.2020. Hän saa jäsenkortin, jonka voimassaoloaika on edellä mainittu.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 35 euroa/henkilö tai 70 euroa/perhe.

 

Kannatusjäsenyys

Jos yrityksesi haluaa kannattaa paikallista nuorisotyötä ja tukea 4H-toimintaa on mahdollista liittyä Konneveden 4H-yhdistyksen kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenmaksu on 100€ tai valisemasi summa. Kannatusjäsenyyslomake löytyy täältä.

Klikkaa kuvaa