Vilja Pynnöselle Maaherra Eino Paloveden 4H-stipendi!

14.1.2019


4H-stipendi Konnevedelle!

 

Vilja Pynnöselle on myönnetty 19.12.2018 Maaherra Eino Paloveden 350 euron arvoinen 4H-stipendi ansioituneesta 4H-toiminnasta. Paloveden 4H-stipendit myönnetään Keski-Suomen alueelle. Stipendin myöntäjänä toimii 4H-säätiön hallitus.

Ohessa otteita Viljan monipuolisesta 4H-taustasta:

Vilja on kuulunut Konneveden 4H-yhdistykseen koko pienen ikänsä. Hänen perheensä on aktiivinen 4H-perhe. Vilja kuuluu edelleen jäsenistöömme ja hän ohjaa Sirkkamäessä 4H-kerhoa kerran viikossa.

Viljan elämään on kuulunut Sirkkamäen 4H-kerho jo ainakin 10 vuoden ajan. Vilja on kasvanut aktiivisesta kerholaisesta vastuulliseksi kerhonohjaajaksi. Tämä vuosi on Viljan viides vuosi kerhoavustajana tai kerhonohjaajana. Kokemusta kerhotoiminnasta löytyy! Sirkkamäen kerho palkittiin viime vuonna (2017) vuoden kerhona Konnevedellä. 

Vilja on toiminut 4H-yrittäjänä usean vuoden ajan - Sirkkamäen 4H-cafe perustettiin vuonna 2014. Vilja on edelleen mukana yrityksen toiminnassa ja auttaa jo nuorempia pääsemään toiminnassa alkuun. Kahvila on auki kesäisin Sirkkamäen kylätalolla. Yritys perustuu nimensä mukaisesti kahvilatoimintaan - yrityksen toimintaan kuuluu leivonta ja erilaisten leivonnaisten myyminen. Asiakkaiden suosikkeja ovat muurinpohjaletut!

4H-yrittäjänä Vilja on oppinut paljon markkinoinnista, jota on tehty netin, tienvarsimainosten ja kauppojen ilmoitustaulujen kautta. Yritys on toiminut yhteistyössä Sirkkamäen kyläyhdistyksen kanssa - yhdistys on sponsoroinut yrittäjile pöydät, tuolit, teltan, muurinpohjapannut ja nestekaasut. Yrittäminen on kehittänyt Viljan asiakaspalvelutaitoja ja ongelmanratkaisukykyä.

Yrityksen asiakkaista mainittakoon rallikuskit Sebastian Ogier ja Jari-Matti Latvala, jotka pysähtyivät lettukahveille MM-rallien kokoomatauolla. Aika hienoa, että myös maailmantähdet ovat päässeet maistelemaan 4H-yrittäjien paistamia lettuja!


Viljan 4H-historian parhaita muistoja ovat hänen mukaansa ehdottomasti kesäleirit, oman kerhon perustama kahvilayritys Sirkkamäen 4H-cafe sekä IFYE-vieraat, joista osaan Vilja on perheineen edelleen yhteydessä.

 

Stipendi tullaan luovuttamaan 4H-yhdistyksemme sääntömääräisessä kokouksessa keväällä 2019.

 

Lämpimät onnittelut Vilja!

 

Lisätietoa:

 

Konneveden 4H-yhdistys

Kauppatie 25, 44300 Konnevesi

040 8466 135