Valtakunnallinen 4H-kesätyöhaaste 2019!

17.1.2019


Vuosittain tuhannet nuoret työllistyvät 4H:n kautta palkkatyössä tai 4H-yrittäjinä. Ikävä kyllä, samaan aikaan osa nuorista jää vaille kesätyötä.

 

4H-järjestö on valmis auttamaan yhä useampaa nuorta kesätyökokemusten kartuttamisessa.

 

Haaste yrityksille: Anna nuorelle 4H-kesätyö

 

On vastuullinen teko auttaa nuorta työelämän alkumetreillä. Tarttumalla 4H-kesätyöhaasteeseen, hyvä ajatus muuttuu teoksi. Konnevedellä peruskoulunsa päättäneille on tarjolla lukuisia erilaisia työpaikkoja. Lue lisää toiminnastamme yhteistyössä Konneveden kunnan kanssa täältä.

 

4H-yhdistysten kautta 13–28 -vuotiaat nuoret voivat työllistyä joko työsopimuksella tai yrittäjinä. 4H:n kautta työkokemuksen saa yli 8 000 nuorta vuosittain, mutta mitä jos kasvattaisimme mahdollisuuksia yhdessä?

 

4H on reilu työnantaja nuorille. Palkkaus on työehtosopimuksen mukaista, ja jokainen nuori perehdytetään tehtävään. Olemme mukana myös Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoudumme vastuullisen kesätyön periaatteisiin.

 

4H-yrittäjänä nuori tekee itse itselleen kesätyön. Nuori saa koulutusta ja opastusta yrittäjyyteen. Lisäksi jokaisella 4H-yrittäjällä on tukenaan oma yritysohjaaja.

 

Lisää tarinoita nuorten kokemuksista 4H-töistä ja 4H-yrittäjyydestä voit lukea Yritä Opi Tienaa -sivuilta.